Termeni si conditii

 

Folosirea acestui site, indiferent ca vorbim de  de o simpla vizita , informare sau chiar comanda ferma,   implica acceptarea acestor termeni si conditii. Gift Providers. ro isi asuma dreptul de a aduce modificari ale prevederilor, fara o notificare prealabila.

Drepturi de autor
Intregul continut al Gift Providers - elemente de grafica web,texte, simboluri, imagini, texte,  programe si alte date  este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al companiei.

Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:
Legea comertului electronic - nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002
Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 (actualizata pâna la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata in Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.
Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Gift Providers se obliga sa nu faca publice datele personale ale clientilor sau tranzactiile efectuate. Datele personale vor fi folosite doar pentru informarea sau mentinerea comunicarii cu clientul. Informatiile oferinte in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea cadourilor comandate, anuntarea newsletter-ului, ofertelor speciale etc., fara sa fie furnizate/vandute unei terte parti.

Raspunderea privind produsele: 

Continutul site-ului Gift Providers  a fost realizat cu un maxim de atentie, astfel incat datele introduse sa fie cat mai corecte si informatiile cat mai relevante. Pot aparea insa si erori , motiv pentru care Gift Providers  nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce privesc preturi, caracteristici, imagini etc. Fotografiile de prezentare, marca/tipul produselor au doar caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. 
Gift Providers poate schimba producatorul, marca si tipul anumitor produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile, numai cu notificarea si acordul clientului. Gift Providers  se obliga sa respecte gradul de calitate al noilor produse  in cazul in care acestea nu sunt indentice ca producator/marca cu cele din oferta. 

Termene de livrare si productie 

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul Gift Providers.ro este intre  1-3 zile lucratoare  de la confirmarea interna a platii.
 In plin sezon, timpul de livrare poate creste datorita volumului mare de comenzi. Din acest motiv va rugam sa ne trimiteti solicitarile dumneavoastra din timp, pentru a evita o supra aglomerare a comenzilor. 

Livrarea in Bucuresti si judetul Ilfov este gratuita pentru comenzi de minim 1500 RON, la o singura adresa.

Livrarea in restul tarii se face contra cost. Livrarea se organizeaza la sediul clientului sau direct la alte adrese furnizate de client. Pentru a afla exact costul transportului  va rugam sa ne contactati. 

De asemenea, clientii pot receptiona cadourile  in regim gratuit, personal , de la unul din sediile noastre.


In sezonul de 1-8 Martie, pentru cadourile ce contin flori , nu se realizeaza expeditii  prin curier. Fiind produse perisabile , curierii nu isi asuma livrarea in conditii optime. Aveti insa  posibilitatea sa le ridicati gratuit de la noi sau livrarea cu masina companiei, in limita unui anumit numar de produse.

Ambalare
Produsele Gift Providers  se ambaleaza in cosuri, cutii profesionale de cadouri, tavite .
Gift Providers  poate realiza cadouri personalizate fata de lista de baza. Pentru selectii custom va rugam sa ne contactati si veti primi o oferta personalizata in cel mai scurt timp, conform cerintelor dumneavoastra.

Comanda minima 
Comanda minima de pe site este de 100 RON . Compania nu este platitoare de tva.

Prevederi legale
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.giftproviders.ro  si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila  intre cele doua parti. In cazul in care nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

 

 

Aboneaza-te la newsletter