Plata & Livrare

Conditii legate de plata 

Inainte de a achita produsele dorite, un consultant Gift Providers va confirma disponibilitatea acestora.

Pentru a putea da mai departe cadourile in productie si pentru a procesa comanda, trebuie facuta plata integral prin Mobil Pay sau Transfer Bancar.

Mentionam ca aceste comenzi vor fi date in productie doar in momentul in care avem confirmarea interna a platii.

Termene de livrare si productie 

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul Gift Providers.ro este intre  1-3 zile lucratoare  de la confirmarea interna a platii.

 In plin sezon, timpul de livrare poate creste datorita volumului mare de comenzi. Din acest motiv va rugam sa ne trimiteti solicitarile dumneavoastra din timp, pentru a evita o supra aglomerare a comenzilor. 

Livrarea in Bucuresti si judetul Ilfov este gratuita pentru comenzi de minim 2000 RON, la o singura adresa.

Livrarea in restul tarii se face contra cost. Livrarea se organizeaza la sediul clientului sau direct la alte adrese furnizate de client. Pentru a afla exact costul transportului ,va rugam sa ne contactati. 

De asemenea, clientii pot receptiona cadourile  in regim gratuit, personal , de la unul din sediile noastre.

In sezonul de 1-8 Martie, pentru cadourile ce contin flori , nu se realizeaza expeditii  prin curier. Fiind produse perisabile , curierii nu isi asuma livrarea in conditii optime. Aveti insa  posibilitatea sa le ridicati gratuit de la noi sau livrarea cu masina companiei, contracost,  in limita unui anumit numar de produse.

Aboneaza-te la newsletter