Despre noi

Cu ce se identifica Gift Providers?

Flexibilitate , perseverenta, pasiune, calitate , implicare si multe alte coordonate pe care le veti descoperi cand o sa ne cunoastem.

Suntem o echipa tanara, care se reinventeaza in permanenta si care  a oferit  in ultimii 5 ani servicii integrate de Client Service, Sales Management, Marketing Communications, Event Management.

Ce facem noi pentru dumneavoastra?

Va ascultam nevoile pentru a putea fauri  impreuna experiente de neuitat pentru pentru angajatii , colaboratorii, clientii sau chiar familia dumneavoastra!

Cum facem asta?

In functie de bugetul si asteptarile dumneavoastra va putem oferi o gama variata de cadouri, care pot fi si personalizate.
De altfel, ne putem plia pe necesitatile dumneavoastra.

De ce  cadouri  Gift Providers? 

Indiferent ca vorbim de sezonul de  1-8 Martie, de Pasti,  de 1 Iunie, de Craciun  sau orice alte ocazii, cu totii stim ca un cadou este un semn de apreciere si de respect, atat pentru colaboratorii, angajatii, clientii sau chiar persoanele importante din viata dumneavoastra.

Angajatii sunt cea mai importanta resursa a unei companii.Cum ar fi sa cresteti rezultatele companiei dumneavoastra fara a implica resurse substantiale? Si asta, doar la un click distanta, pentru ca stim cu totii ca timpul este o comoara.

Lasati – ne pe noi sa va cream  niste cadouri remarcabile  si dumneavoastra va puteti concentra eforturile pentru a va dezvolta business-ul sau pentru alte activitati necesare zi de zi.

Aboneaza-te la newsletter